WOHOOOW!

Några måsten innan USA:

1, skicka in körkortspapprena för ett internationellt körkort
2, växla pengar
3, fixa visum
4, kolla försäkringar
5, Robin måste fixa nytt pass

Nemen vad säger ni?......ska vi dra eller? :-) :-)

Oj

Mycket som hänt men inte mycket jag har skrivit om...
Det är mycket som händer nu.....tiden går så himla fort.


För er som inte redan visste det så kom jag inte in på polishögskolan trots MVG i alla tester jag gjorde, mycket märkligt. Jag har dock fått jobbet som jag sökte. Är livrädd - trodde verkligen inte att jag skulle få det men det fick jag. :-) Jag har blivit företagssäljare på Sats huvudkontor. Jag börjar i augusti!

Torsdag v. 25 går jag på semester. SOM JAG LÄNGTAR..... 1 år utan semester & jag behöver verkligen fylla på med energi & annat. Först ut blir det med USA i tre veckor. efter det blir det Gotland & sen får jag nog bara vara hemma & ladda om inför nya tjänsten :-)



Syster & jag. Hon blev så himla glad när jag fick tjänsten. "Tji fick alla som inte trodde på dig, nu gasar du förbi alla på Sats!" :-) Då insåg jag verkligen vad jag har presterat. För nåt år sedan skrev jag att "Wow, jag har blivit receptionistansvarig på så kort tid, undra vad nästa steg blir" Nästa steg blev inte bara ett utan kanske 5 steg på karriärsstegen. Jag är stolt.

När min blivande chef ringde mig förra fredagen och sa: " Hej Linn, det här är Karin från företagsavdelning. Förlåt att det har dragit ut på tiden, men SJÄLVKLART vill vi ha dig på vår avdelning!" Jag slutade andas & såg min chef stå i dörren till sitt kontor & tårarna rann. Då kunde inte heller jag kämpa emot tårarna. Linda, du betyder väldigt mycket för mig!!

Sats Marievik - Jag kommer att sakna er så fruktansvärt mycket. Ni har kommit att betytt så mycket i mitt liv. Jag älskar alla er & ni kommer att finnas i mitt hjärta en väldigt väldigt lång tid.

XOXO
Linn

Gotland 2011

SÅ UNDERBART. Gotland är bokat.... Linnea älskling, nu drar vi!!!!!!!!!!!!!!


Lilla Rimbo

Välkomme till familjen, lilla Rimbo <3
Du kommer att bli så älskad. Som vi har väntat.


USA

Några måsten innan USA:
1, skicka in körkortspapprena för ett internationellt körkort
2, växla pengar
3, fixa visum
4, kolla försäkringar
5, Robin måste fixa nytt pass

Så nära nu, åh vad jag längtar!


RSS 2.0