Tröttfejjan

Bakis & seg men det ska bli smaskigt med kräftor, vitlöksbröd & godis när jag kommer hem till min älskling sen! <3

Igår var en helt underbar kväll. Vi firade Migge på garbo. Vi åt först middag, sedan började vi körde Iceing med Smirnoff Ice - helt sjuktkul hade vi!! Jag <3 Maria, Therese, Annica & alla ni andra
Sen var det hem & sova kl 01:30 - skulle ju jobba idag, å man är ju fasen inte 20 längre!

Idag på jobbet så kom Aram förbi, äälskar att ha sällis när man jobbar själv. Sen kom Niclas förbi & käkade lunch med mig! Typ första gången jag inte åt lunch själv sen jag började jobba på sats!
En liten inblick i vår diskussion under lunchen
"Jag trampade en neger på tån idag!"
"Får man säga neger?"
"Ska du säga, som sa fittjude idag. Ska du gå & bli PK nu eller?"

Hahah, jag skrattade så jag grät!



Jag har varit på sjuktdåligt humör de sista dagarna, vilket har gått ut över Dig Robin. Jag är ledsen för det! Du är mitt allt & jag ska bli snäll igen! Jag älskar dig, min älskepälske

10 000 m






Att springa 1 mil är ingenting - fyfan vad jag är grym! Lite kaxig får man va'! :)


Min chef läser min blogg.....

.....anledningen till att jag satte lösenord på min blogg, i typ 2 sekunder, var för att jag fick reda på att min chef läser min blogg. Men jag bryr mig faktiskt inte, kom jag på :)

Jag tänkte lägga upp bilder från USA. Vilken resa det var...Bilkrock, kokainfest, bagage som försvann på dit väg OCH hemväg...

På 4th of July var det bbq & poolparty med hela familjen. En enda stor reunion. Hade inte träffat någon av mina släktingar på 9 år. Vi drack mojitos, badade, käkade, drack mer mojiton, åt vattenmelon som var fylld med vodka, spelade kortspel - good God vilken underbar dag!!


Eftersom vårt bagage var borta fick jag låna mormors baddräkt och Robin fick låna morfars badkallingar, haha! Vi drack ur  dom ökända redcups!!! :)


Jag, Kat & Robin tog bilen till ett Mall & vi shopade loss på Victoria's secret, forever 21 & drack en någon konstig grej som var god men konstig :)


Bergsklättring, såå himla coolt!! Var dock lite rädd för alla crazy ass djur som finns där ute. Bergslejon, pumor, björnar....you name it! Men utsikten var priceless!


Ja, vi var ju med om en bilkrock. En fruktansvärd upplevelse som jag hoppas aldrig få uppleva igen. Vi åker på huvudled, en kärring tar en vänster sväng rakt in framför oss. Vi kör i kanske 70-80 km/h. Så det blev en jävla smäll, men tur var det annars hade vi voltat ner i diket! Vår bil är en röda som syns på bilden.


Hatten jag hade på mig var mos efter airbagen!


På flygplatsen i Denver åkte vi tåg emellan olika terminaler. Dagen efter krocken & jag var jävligt mör i nacken!


Jättegod is-glass. Det var is med någon grej som de hällde på. Så himla god. jag tog Pink bubblegum & Robin tog banan.


Jag & Kat(kusin) på Micke's "going-away-paty" Mycket beer pong, Iceing(en kul grej som de körde på alla fester, en lång historia men som jag & Robin har börjat införa i Sverige)


Kat's pappa bodde i ett very fancy område som hette castletown. Såååå desperate housewives! :)


Mexikans mat fanns i överflöd & den var helt sjukt jävla god. Det ni ser på bilden ovan är RÅGODA fries med färska kryddor och smält ost, en chili med ost inuti med majs runt, nachos med bönor, och kyckling-tacos! Så sjukt gott! jag drack en Margarita till - inte min grej kunde jag konstatera!


Vi var "Up to no good" hela denna kvällen! Haha! Vi var helt enkelt knall hela sista kvällen i Denver! Fucking fab!

Linn <3 USA 2010

Vi hade sjuktkul. Vi var på Hooters, vi åt allt som inte finns i Sverige, vi shoppade, vi klättrade i berg, vi gick på strippklubb(nästan) höhö! Ja, vad gjorde vi inte?? Jag har alltid haft en förkärlek till USA. Har velat flytta dit i många många år men efter min tid där nu, när jag är äldre så förstod jag att USA är bara så fantastiskt om man är på semester där. Dem har skeva lagar, alla är nog liiite skeva men jag levde verkligen The American Dream & det är det jag alltid vill göra när jag är där. Inte bo´i mitt paradis, då är det inget paradis längre!

Jag jobbar lördag & söndag. USCH!!! men ikväll ska vi fira Migge som har fyllt 30 år med middag & fest på garbos! Ska bli roligt! Är dock jättetrött och hopppas att jag hinner powernapa lite först!!

Kisses L


Midnattsloppet 2010

Ojoj, vilken helg!

På fredagen mötte jag upp bästa Therese & Maria på Sats Jakobsberg. Vi åkte och handlade massa god mat & körde en italiensk tapas-kväll. Det blev mozarella, pesto-kyckling, goda korvar/skinkor, marinerad vitlök, soltorkadetomater...massa GOTT! Sen kollade vi på bröllopsklänningar, hihi <3

På lördag så blev det midnattsloppet för min del....usch!
Det var roligt innan med mycket folk, musik & energi! Men min kropp var inte på topp. En inflammerad ryddrag, morfin i kroppen & 10 000 meter är ingen bra kombination. Jag sprang hela tiden förutom i uppförsbackarna. Iofs var nästan hela banan en enda stor uppförsbacke. jag fick tiden 1,15 h & jag är inte nöjd med det resultatet....men men! Jag sprang iaf & på slutet kutade jag vilket resulterade i att jag var så jääävla nära på att spy vid målgången men jag satte mig ner och började säga "Jag ska inte spy, jag ska inte spy" haha!!



(En bild från 2009 midnattslopp, i år hade vi ill-gula tröjor)

Väl hemma sade min kropp ifrån. Jag har inte tränat på hela sommaren & 1 mils löpning blev lite av en chock tror jag. Jag började må illa, jag frös, hackade tänder...jag försökte trycka i mig en banan - gick inte så bra!
Vaknade på söndagen och det kändes som att jag hade supit i 7 dagar. Jag gick upp & gjorde en pannkakstårta till födelsedagsbarnet. Min älskade Robin fyllde 24 år! Gamling!

Hans familj kom på fika & jag var fortfarande inte riktigt en människa. Vi åt en god middag efter de hade gått & sen sov jag kl 19:45. Jag hade en fruktansvärd magvärk hela dagen & jag vet inte vad jag hade gjort utan
http://www.lillalallas.blogg.se och hennes vetekudde som värmdes under hela kväll/natten av Robin <3



Idag blir det cykel + core med Tessan <3

Robin.







Robin. Om kärlek vore tid skulle jag ge dig en evighet. Jag älskar dig!


Morfar.

Såg precis annonsen som sitter i Värmlands tidningen..
Mormor satte in en dikt, det värmer i hjärtat men det brinner bakom mina ögon när jag läser den.

I sorgen finns glädje
för allt du gav
av kärlek och omsrog
för dem du höll av


Du är oerhört saknad morfar.. jag kommer sakna allt med dig;
Ditt skratt
Din musik
Din envishet
Din trångsynhet
Din kärlek som du gav så många
...du är älskad & omtyckt av så många människor, framförallt din familj

Vi ses igen, muffin!
Ditt nästyngsta barnbarn Linn
Jag Älskar Dig

BAKIS

Ojojoj!!

Igår kom Linnea & Sebbe över... Vi käkade middag, drack skumpa & spelade beer-pong!
Full som tusan som i sin tur ledde till 4 timmar sömn & hej dundrande bakissmälla!! Fyfan!

"NEJ MEN JAG KOMMER INTE HINNA DET, för vi ska tydligen rööööka på imorgon!"
HAHAHA



Idag blir det mys med Grannen & Mickis <3

Lars Robin Ardell

Först då jag lärde mig livets under
Om kärleken så ljuv och het
Jag sökte dig och fann mitt hjärta
Nu är jag din i evighet










Morfar 1928-2010

God natt min älskade morfar!
Din Linn

.....

Can we pretend that airplanes
In the night sky are like shooting stars
I could really use a wish right now

Baby.






Baby

This time baby, I'll be bulletproof.


Sommar 2010

Gud jag har gjort så mycket & haft så himla skoj hela sommaren!
Jag har inte mycket inspiration att blogga nu men jag har massa bilder som skall visas i bloggen så jag återkomme rnär jag är hemma & har tid/lust att skriva! :)



Nu kommer hösten....och ångesten!
XoXo L


RSS 2.0