YES!

Idag kommer Robin hem <3 Jag har bara sovit ensam en natt eftersom jag har sovit hos mami! Men det gick jättebra att sova ensam inatt, dock så gick jag upp 05:00, inte lika kul men jag slutar 14:00 idag, direkt hem & fixa lite innan älskling kommer.
Sen ska jag & älskade Linnea åka och springa 6,2 km på ett helt underbart spår i kungsängen. Jag & syster sprang där iförrgår, vi trodde det var ett elljusspår men det var det inte, höhö så det var kolsvart för vi sprang vid 18:00!! Det var den mest fantastiska känsla jag upplevt, att springa i total mörker & att känna att
"Nu kan jag springa hur långt som helst!"

Jag & Robin ska äta på indiska resturangen idag, fira lite att vi ses igen :)

I helgen kanske jag ska till pappa men jag är inte säker, jag känner att jag behöver vara "bara hemma" och umgås med Robin!

Käre gode gud, gör så denna dagen går snabbt. Amen!


Helg & övernattning hos mamma

Gud vad det var längsedan jag sov borta men nu har jag spenderat hela helgen hos mamma med systeryster.
Hur mysigt som helst, vi ligger och pratar och skrattar innan vi går och lägger oss <3 Jag saknar verkligent tiden då vi bodde ihop. Det var bara gå in till Zandras rum när jag kände mig ensam eller om jag bara ville snacka lite skit innan jag skulle sova. En dörr ifrån ett sleepover-party liksom :)

Vi har lagat mat, bakat kakor, joggat, varit på yoga & bara slappat i soffan - helt underbart!

Robin befinner sig på hemlig ort, han åkte i fredags och kommer tillbaka på onsdag. Jag längtar <3

Förra veckan var jag på en intervju. Jag kände på en gång att det inte var min grej. Jag fick en väldigt dålig magkänsla när jag gick därifrån. I torsdags ringde dem mig och jag ska tillbaka på intervju men efter en inte så lång överläggning med mamma så ska jag ringa & tacka nej till jobbet. Jag är inte i ett akutbehov att jobbet och har därför lyxen at tkunna tacka nej.

Idag ska jag & Zandra dra på oss spenderarbyxorna & shoppa. Jag ska endast köpa sådant som jag behöver, vilket är följande:





Skorna är ju sååå tråkiga men välbehövliga då kalla vintern kommer snart & jag inte vill frysa.
Jag ska sova hos mamma tills imorgon, då åker Zandra hem. Sen blir den en natt som jag sover ensam innan Robin(<3) kommer!

Jag längtar tills klockan blir 14:00 :)
PUSS!

JÄVLIGT FÖRBANNAD

Jag är så sjukt förbannad...på Sverige! Vilket jävla skit land, "lilla landet lagom", landet som ska vara så jävla neutralt, landet som ska ta hänsyn till alla, FÖRUTOM oss som är svenska mer är 3 generationer bakåt i tiden??????
Bara för att vi inte är illegala flyktingar, asylsökande, bär niqab eller lider av posttraumatiska stressyndrom efter vi lämnat vårt krigsdrabbade land betyder INTE det att vi INTE behöver hjälp!

Min storasyster Zandra är en fantastisk person & medmänniska. Hon har jobbat sedan hon var 13 år, om inte yngre. Hon bidrar till samhället genom att hon har arbetatat hela hennes liv, hon betalar skatt, hon demonstrerar för likavärde för alla, hon strider för kvinnors rätt i samhället, hon kämpar för alla djur som plågas och mördas varje år, hon marcherar för att få bort rasisterna från våra gator i minus 20 grader.

......Zandra har nu gått in i väggen, rätt ordentligt. Hon är ensam, utmattad, ledsen, självdestruktiv & jobbar 17 timmar/dag.
När hon för någon vecka sedan hamnade på akuten så sjukskrev de henne i 3 veckor. Hon kom till Stockholm, till mig och Robin. Vi tog hand om henne, jag underhöll henne så hon slapp tänka på annat & det var jag som låg bredvid henne i sängen tills hon grät sig själv till sömns i min famn. De 3 veckorna gick snabbare än vi trott. Hon åkte hem till Malmö och igårnatt fick jag samtal ifrån henne, hon grät & var helt uppgiven. Jag gör allt som står i min makt för att hon ska känna sig trygg. En situation som jag inte är van vid. Jag är van vid att Zandra alltid har tagit hand om mig, skyddat mig från den skrämmande omvärlden. Nu är det min tur att ta hand om henne!
Jag tror hon visste vad som skulle komma, för imorse ringde hon mig och var lika ledsen. Hon får inte vara sjukskriven längre.

Jag blev illamående av samtalet. Är det så här det ska behöva vara? Var tar våra skattepengar vägen? Till kvinnor som bär niqab(en burqa, fast du ser inte ögonen heller) & vägrar ta av sig den, vilket resulterar i att de inte får något jobb - ett perfekt sätt att manipulerar vårt system & sedan få det att se ut som att vi diskriminerar eller alla andra som hittat en väg för att komma undan allas vår skyldighet - att bidra till det samhälle DU lever i. FYFAN! Vi som gör det då? När ska vi få bli prioriterade? När ska vi få hjälp?



Det gör så fruktansvärt ont i hela mig. Jag vet inte var jag ska vända mig? Jag vill bara att du ska vara lycklig. Snälla någon, låt henne bara få bli lycklig!

JAG ÄR KÄR

Lördagen blev precis som jag hade tänkt mig, underbart! Robin hade trevligt med sina arbetskollegor & kom in full & mysig klockan 04:00.

Jag hade en underbar kväll i soffan fylld med korvstroganoff med quinoa, choklad, popcorn, pepsi MAX, mandariner & TRUE BLOOD. Herregud, jag är kär!! i :



Jag är extremt efter men fyfan vad serien är bra. Från klockan 17:30 till 00:30 kollade jag på True Blood. Jag bad Robin åka förbi & köpa season II idag :)
Jag älskar serier som är konstiga, mystiska & totalt overkliga, jag får en liten liten stund i min alldeles egna surrealistiska värld. FANTASTISKT!!! jag är i extas som ni kanske märker :)

Idag ska jag jobba & sedan tänkte vi komma förbi Sebbe & Linnea med tårta efetrsom Sebbe har fyllt år :) Hoppas dom är hemma bara! & HOPPAS HOPPAS denna dagen går fort :)

PUSS!


Jag är värdelös

Ja jag känner mig faktiskt så. Jag bloggar inte, jag har snart inget jobb. Eller jo det har jag det är jag som väljer att sluta. Jag har inte haft någon som helst inpsiration att blogga för det finns inget att säga...

Igår var jag ledig(eftersom jag jobbar helg) BLÖ! Men då tränade jag & sedan var jag med Viola & Linnea heeeeeela långa dagen - helt underbart! Vi kollade på The Hills, idol, käkade sushi & godis. Linn älskar systrarna Rannelid
Idag blir det True Blood marathon med mig själv & en påse godis! :) Robin ska iväg på något militärparty ;P

Visar en bild från när hela Sats Marievik var ute, först på SPA & sedan på stan


Linn <3 Sats Marievik.
Trodde aldrig jag skulle känna så och när jag väl känenr så, tvingar de mig gå ner i tid & får mig att tvivla på varför jag jobbar här in the first place. Därav söker jag nytt jobb! Någon som vill ha mig? Jag är fabulous! :)

TREVLIG HELG!

RSS 2.0