Nu är du min!

Som jag har letat men nu är du min! :)




Jag fick även hem en ny mobil, I know - trodde aldrig denna dag skulle komma ;)




Veckans träningschema(Om mitt knä inte spårar ur helt)
Måndag:
Cycling + Bodybalance
Tisdag: Vet inte än, beror på mitt knä
Onsdag: Recycling
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Powerstep
Söndag: Crosstraining

Mad i Mad Men



Jag kan inte få nog av Mad men. Fantastiska kvinnor & snygga karlar. Jag vill också leva i en tid då män faktiskt höll upp dörren, tog av sig jackan om jag frös, då män var män & kvinnor bara allmänt snygga i sina dressar, drack hejdlöst med drinkar och rökte alldeles för många cigaretter.



Jag har förälskat mig i det här paret
<3

ZzzZ

Ojoj, idag var jag trött, eller ÄR jag trött. Igår körde jag cycling för första gången på flera månader but I still got it, det gick hur bra som helst. Efter det var det raka vägen in i sängen - förutom kamomillteet som jag hann få in mig först.
Innan dess kom världens bästa granne in men två stora potioner med JÄTTEGOD cheesecake - gud vad god den var. Det tog ca två minuter och sen var den slut. TACK!

Jag hoppas dagen går fort! Ikväll blir det training for runners med Mia.....jag kan ju räkna med galen träningsvärk. Ni som har SATSkort - testa det!! Det är en enkel klass men du får så ont i rumpan din så hälften vore nog.



Idag blir det pasta med kräftstjärtssås:)
Må gott!
Linn

Yes it's true, I do love you



Jag måste bara den lyckligaste i världen som fick dig. Snart är det fyra år sedan vi blev ett par <3
Ibland känns det som om jag svävar på moln när jag är med dig. Du är mitt allt!

I veckan händer det inte speciellt mycket. Mycket träning blir det iallafall! :)
Det är bara 4 månader kvar till USA ju ! !

Måndag: Cycling
Tisdag: Training for runners
Onsdag: Box
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Powerstep
Söndag: Crosstraining

Jag längtar tills måndagen är över - allting känns så mycket bättre då.
Puss L


End of an era

Jag har är:
Arg
Förbannad
Besviken
Lättad
Ledsen
Orolig
Spänd
& undrar hur mitt liv kommer att se ut nu, utan den ständiga oron, den ständiga magvärken & utan de fina studerna som vi faktiskt hade tillsammans.

Både du och jag vet(utan alla andras struntprat, som inte har en aning om hur vår relation ser ut) att vi älskar varandra & en gång har respekterat varandra. Den respekten försvann nog för något år sedan för oss båda. Vi har sårat varandra för mycket. Det är med enorm sorg i mitt hjärta som vi väljer att fortsätta våra liv utan varandra. Jag har förlorat min bästa vän men inte igår utan för många år sedan. Jag har vänt på alla stenar & letat efter ljuset i mörkret i så många år men det är över nu.

Vi har så många gånger föreställt våra liv ihop. I min fantasi är du min maid of honor, mina barns gudmor & den som jag kommer leva sida vid sida av i resten av mitt liv. Men verkligheten ger en helt annan bild, i alla fall för nu. Kanske inte om några år. Jag hoppas i alla fall inte det.
Jag gör ett aktivt val att inte höra av mig nu. Jag vill ha tillbaka den tjejen som jag frågade "Vill du följa med hem till mig och äta lasange?" för 11 år sedan. Det kan tyckas patetiskt med tanke på att vi var tolv år men du var en inspirationskälla för mig då. Du fick alla att le, du brann för saker, du var påhittig & framförallt väldigt väldigt rolig. Nu finns det ingenting kvar förutom spillror, en skugga av ditt forna jag.

Imorse grät jag, vid lunch var jag arg & tyckte att du var en jävla hycklare som pratar om hur besviken du är för att jag har pratat med andra när du har gjort precis samma sak & nu, lagom till läggdags är jag bara realistisk och inser att våran relation är döfött. Det kommer så många låtar till mig när jag skriver det här inlägget:

"Cause I... I'll do anything to make you feel that it's alright
The world is on my side"

"Stuck on you"

"I really feel that I'm loosing my best friend, I can't believe this could be the end"


Du är värd all lycka i världen. Jag önskar dig framgång & att du någon gång kan bli fri från alla demoner & alkohol. Jag älskar dig av hela mitt hjärta.
Linn.



EXIT ONLY

Det finns bara en väg ut & den vägen är lång och ensam. Men jag kommer inte härifrån med några vänner. Det går inte. Jag är trött. Bli vuxen & börja ta ansvar.



Nu lämnar jag ett helt Sverige bakom mig, eller snart iaf.
Imorgon pratar vi med ambassaden & söker visum.
USA - we're coming to stay.

Trött

Sliten, sjuk & trött.

Söt som socker i min nya sats mössa, njaaa...



You can't always get what you want

Jag gick vidare i polisreryteringen så nu är vi inne i slutfasen, dvs ett prov kvar!!!

Veckans träningsschema:
Måndag:
Shape + BodyBalance
Tisdag: Training for runners
Onsdag: Vila
Torsdag: Vila
Fredag: Löpning + SatsCorePulse
Lördag: Sh'Bam + training for runners + BodyBalance
Söndag: Vila

Det blir många klasser på lördag :) Det är för att SATS har sin årliga Inspirationsdag. Träning på dagen & fest på kvällen <3 Detta året har alla temat Orange & vi vet fortfarande inte vad vi ska vara......Jag tycke Mad Men :)

Det smids så mycket planer nu mellan mig och Robin som jag inte riktigt kan berätta ännu. Det är varken hund, barn eller villa. Problemet är att vi har många svar som vi måste få tag på först. Men snart så. Någon gång i april/maj vet vi mer säkert. Woho!
__________________________________

Så här föreställer jag mig att det kommer att se ut när vi glider fram i USA på vår roadtrip


RSS 2.0