Too blind

Fint låttext:

.......

"...too blind to see, too blind to see what you were doing.."


Trött men en härlig dag på jobbet! TRO DET ELLER EJ ;P
Imorgon öppna rjag & jag jobbar hela påsken!

Nu hämtar min karl mig - tjohej!




PS, jag gillar Steffi VERY VERY MUCH!
www.lillafiffilina.blogg.se

:) hihi

Måndag

& det är fan inte kul!

Sov dock kanon inatt, vi gick och la oss kl 21:15 efter vi hade käkat pizza med Zandra & Rappen. Vi var helt slut båda två!

lördagen var toppen, god mat och skratt i goda vänners lag. Lägger upp bilder ikväll :)




Ska jobba nu.........................men vill inte! :(

Lördag :)

1, jag är hur jävla trött som helst!!!!!!
2, jag vill gå hem NU
3, ska bli mysigt att träffa Malin & sonja idag!

På lördag ska jag ha tjejkväll VS. inflyttningsfest! Jag varken vill eller orkar ställa till med någonting stort så det blir en enkalre tjejkväll/inflyttningsfest! Det blir middag och efterrätt...:) Muums!(hoppas jag)

Idag kommer mamma också, hon ska hjälpa mig med garndiner...ska bli skönt att få upp dom, känns så tomt att inte ha gardiner...

jag älskar mami!



Sry men är för trött för att skriva! God natt <3

Inlines

Jaaa, då är det dags! jag har bestämt mig för att mitt mål 2010 är att lära mig att åka inlines. Linnea är tydligen duktig på detta så när lönen har kommit ska jag införskaffa mig ett par inlines :)

Kul!

På onsdag ska jag träffa Malin & Sonja. Sist vi såg tillsammans var typ 2003! haha! Så ska bli sjuktkul!
PUSSSS

Några fler bloggerskor

www.rosoraroroda.blgog.se
www.beatas.se
www.zhara.blogg.se

 :)

Lycka till Linnea!


Bloggar

Jag hörde att Linnea inte har så mycket att hitta på i sin skobutik på östermalm så här Linnea har du några roliga bloggar som jag läser:

www.colorelle.blogg.se
www.lorenasvensson.blogg.se
www.alexandrastyle.blogg.se

Mer kommer :)

TRÖTT

Att det redan är måndag? Men wow vad mycket jag har hunnit med den här helgen!
Jag har....flyttat :) Det gick så jäkla fort att flytta, hade hela våra familjer som hjälpte till.
Robin o hans familj flyttade över allting medan mamma o jag började städa gamla lägenheten!

Jag älskar verkligen den nya lägenheten o allting som har med den att göra. Mina nya grannar....Zandra o rappen - så underbart! igår när Rappen kom in o frågade oss om någonting så gick jag över till Zandra o hängde! Helt lovely!

MEN JAG ÄR SÅ SJUKT TRÖTT!!!!! Har hänt saker hela tiden.
I lördags kom Josie över o käkade middag sen kom Sebbe och Linnea och besökte oss :) Linnea hade med sig übergoda negerbollar(mummmms), rosa bubbel och en blomma! Så snällt! Vi drack vin och käkade negerbollar tills Josie hade somnat i soffan och jag o Robin höll på att storkna för vi var så trötta.
Igår slipade vi träsoffan och målade om den, sen kom Linnea över och hade med sig hennes goda negerbollar igen :) och så kollade vi på New Moon som jag hade köpt :D

I love <3



Totaldäckade efteråt och sov tills jag skulle till jobbet - BUHUUUU! Jag vill verkligen inte jobba, jag vill verkligen inte gå upp kl 04:45 på morgonen :(  UUUSSSCHHH!!!!!!


Idag ska vi städa det sista i gamla lägenheten o sen är det över! Thank God!

Xoxo Linn


Dagen D är här

Imorse var det inte svårt att ta sig ur sängen....
Jag mer eller mindre flög upp....

Jag kan inte tro det är sant men nu är det dags. Idag smäller det. Idag får jag sova min första natt i MIN lägenhet. I lägenheten som jag slitet som ett djur för. Som jag har sparat och fixat och trixat och jag vettefan hur jag fått ihop 100 000 kr till handpenning och som jag tjatat på banken för lån(innan jag hade heltidsjobb) som jag har bytt jobb för. Väl värt mödan men det känns jävligt härligt att nu är det dags!

Jag bara väntar tills kl är 15:00 o jag slutar så jag kan åka hem till min nya öägenhet som jag förövrigt dock inte sett ännu :)






Jag är glad.

The happy couple

David & Ida Tunebro <3


Marry me

En bild säger mer än 1000 ord:







Mer kommer :)

Haha

Hittade ett mail som jag skickade till mina älskade kollegor på sats jakobsberg när jag var i Gambia....det värmade i hjärtat och läsa det.

"Hej alla gullisarna!

Jag vill bara tala om att jag lever och inte blivit uppkakad av nan N*ger. Zandra(syster) sager att jag ABSOLUT inte far saga det ordet. ha ha!

Det ar overkligt varmt har o stora vagor o varmt vatten(paradiset)! Imorgon drar vi pa nan crazy marknad med massa gambianer...bli en i familjen liksom! Once u go black u never go back!!

Ses snart! PUSSSS pa er
Hjartliga halsningar Linnsson"

Det är bara riktigt härliga kollegor man kan skriva sånt till!
Jag saknar er oerhört mycket
Er Linn

Nu åker jag!

....eller snart iallafall :)

Efter jobbet ska jag hem & packa, får inte glömma det fina bröllopskortet som jag ska ge dom som mamma köpte i London. Ska skriva världens vackraste Kärleksbrev som självaste Ludwig van Beethoven skrev till käraste. (Som jag förövrigt vill tatuera in, den hopplösa romantikern som man är)

“I can live only wholly with you or not at all…Be calm, only by a calm consideration of our existence can we achieve our purpose to live together – Be calm – love me – today – yesterday – what tearful longings for you – you – you – my life – my all – farewell. Oh continue to love me – never misjudge the most faithful heart of your beloved.
ever thine
ever mine
ever ours”

Jag hade hoppats på att hinna klippa mig men det ser mörkt ut, kanske kan någon i Skellefteå göra det. Det ska bli så kul att få bevittna Tune & Idas bröllop, kan inte förstå att allting har gått så snabbt. Kändes som igår vi fick hem inbjudan :)

 

Jag har fått en ny kamera av mami, en rosa fin som flitigt skall användas så ni får se vad vackert det kommer att vara!

 

PUSS&Kram Linn, vi hörs på söndag!


RÅCOOLA!


De här ska jag köpa det första jag gör efter jobbet...
Jag tycker det är vrålsnyggt med stay ups men orkar liksom aldrig ha på mig det, så mycket krångel...
Check this out.....Ett par "fejk" stayups...


(bild tagen från: http://kanal5.se/web/guest/fridafahrman)

Lördagen

Ojoj....
Lördagen gick superfort! Jag jobbade och sen kom Robin till mitt jobb så tränade vi(Han sprang 5 km och jag sprang 4 km och körde ett kort bröstpass, som förövrigt gjorde så att jag har galen träningsvärk idag) och sen åkte vi och köpte ett linné åt mig. Superfint på Lindex....Amalie tog massa bilder igår så jag kan visa en annan dag!

Sedan mötte jag Elin, Amalie och Maria för mat, bowling och massa vin. Det var superkul! Efter det åkte vi hem till Elin & Amalie för att dricka lite mer alkohol och käka fyllekäk.
Elin gjorde supergoda sprit-smoothies, jag stekte ägg och Amalie plockade fram keso och kalkon och mackor - mumma! :)
Jag blev alldels för trött så Robin hämtade mig och så släppte vi av de adnra utanför MP!

Nu sitter jag på jobbet....igen....dricker min shake och hoppas att den här dagen kommer svischa förbi! När jag åker hem sen så har Robin lagat mat....Vi ska äta spagetti med vitlökssås och kycklingbitar.
Appråpå mat så tycker jag att ni ska besöka världens bästa matblogg www.matplatsen.org
Hon är såå himla duktig!

Imorse innan jag åkte till jobbet så hann jag och Robin packa några fler kartonger. Inte mycket kvar nu :) Och bara 12 days to go!! <3



Ha en bra söndag everybody!

Lördag

Oh God vilket underbart väder det är ute!!
Solen skiner men det är minusgrader men jag bryr mig inte! Idag jobbar jag dock, inte kul:( Men det kommer gå fort....5 timmar bara flyger iväg. Sen ska jag hem och packa ner köket, en gång för alla.
Bara 13 dagar kvar tills vi flyttar.....Zandra - iiiihhhh :D

Igårkväll gjorde jag ingenting, låg hemma och käkade thaimat och kollade på The Ugly Truth, en helt okej film!
Sen precis innan jag skulle gå och lägga mig kollade jag på 1408, en läskig film men den spårade i slutet tyvärr :S

Linn Danneman har taggat mig på en bild på FB....


HAHAHA, det var tider det!
Känns som det var 1 miljard år sen......det kanske det var också?

Ikväll blir det bowling med CrazyGirls....Det blir kul :)
PUSSSS

Ojoj

Jag hade inte velat vara Lauren Conrads syster...inte för att det är nåt fel på systern men LC är ju bara för snygg!!



Oh lord

Kunde knappt sova inatt men kände mig inte speciellt trött iaf imorse när klockan ringde 05:00....
När jag gick till tåget började det ljusna och jag fick panik och trodde att min klocka hade stannat....När jag var framme på jobbet så var det LJUST! Alltså helt sjukt, äntligen hörrni - nu kommer våren!! :D

På fredag ska jag träna med PT Susanne, ska bli kul :)
Sen ingenting eftersom jag jobbar helgen, men på lördag då ska de här galningarna gå bärsärk i Jakans bowlinghall :) Ska bli askul:D


Idag kl 11:15 drar vi på kickoff i Kista med alla andra sats center. Det gör vi 1 gång i månaden för att få info och att kora månadens vinnare i de olika kategorierna samt att få inspiration!
Vi blir nog vinnare i mest sålda PT(personlig träning) DÅ KOMMER JAG BLI SÅ STOLT :)

Idag ska jag köpa boots på lunchen! YIIIHAAA everyone! Jag tror idag blir en bra dag :) Så jag passar på att sprida lite lööööööööw
PUSSSS


Långhelg

Min lång helg blev längre än vad jag ahde tänkt. Jag varit inte på jobbet i torsdags av olika skäl. SKönt kan jag säga, men gud så fort det gick.
Idag är jag helt jäkla slut!! Vill helst bara sova och vara med Robin.
I fredags när vi kom till Robins land så gjorde vi pizza och helt plötsligt ringer Robins mobil med ringsignalen som jag har när jag ringer honom. Då har jag såklart tappat min mobil på Ica så nån snäll själ lämnade in den på Ica och igår hämtade jag den.... Så ingen mobil på hela helgen = SKÖNT!!

Vi har bara tagit det lungt, varit hos Margaretas häst, lekt i snön, läst böcker. SÅ jävla skönt!
Ihelgen jobbar jag............IGEN..........Men sen är det slut på det! Intenu i helgen men nästa är det bröllop! Jag längtar massor!!

I fredags gick jag till "Gårn" och träffade Steffi!! <3
Jag köpte en fanta och hon käkade lunch och vi pratade o pratade o pratade i nästan två timmar, då insåg vi att det kanske var dags för henne att börja jobba igen :)
Vi har bara träffats 2 gånger men det känns så naturligt att vara med henne!! I really like her <3

Idag på lunchen ska jag springa lite och sen ska jag hem och fortsätta packa :(

Btw så fick vi världens finaste byrå, en vit med en spegel....ett sminkbord typ!! SÅ FINT av robins mamma!!



Puss en trött Linn


RSS 2.0